Booking

Bungalowferie skal gi den beste service før under og etter kontraktsinngåelse. Personlig service og fleksibilitet er nøkkelord. Når våre gjester er på Mauritius, vil også Fareed (se under "Om oss") være tilgjengelig hele tiden om dere skulle ha spørsmål eller lignende. Fareed vil også kunne tilby et uttall av opplevelser til en svært gunstig og rabattert pris.
 
Den definitivt største kostnaden ved en famileferie til Mauritius er flyreisen, og derfor legger vi opp våre reservasjonsrutiner etter dette:
 
Bestillingsprosedyre:
Så sant bungalowene er ledige kan de leies fra og til den datoen dere ønsker. Ofte vil det være jakten på de gunstige flybilettene som bestemmer den nøyaktige ankomst og avreisedato til den enkelte.
 
Vi vil derfor anbefale følgende prosedyre:
  1. Kontakt Bungalowferie v/Fareed for informasjon om bungalowen dere foretrekker er ledig i det ønskede tidsrommet.
  2. Sjekk med flyselskaper og/eller reisebyråer og finn de flightene dere ønsker
  3. Kontakt så Fareed og reserver den ønskede bungalowen
  4. Når reservasjonen er bekreftet pr e-mail kan flybiletter bestilles.
  5. Kontakt selvsagt Steffen underbooking prosessen dersom dere ønsker supplerende informasjon eller hjelp.
Betalingen skjer i to omganger. Når reservasjonen er bekreftet av Fareed vil dere få tilsendt en leiekontrakt pr epost samt nærmere informasjon om betalingen. Reservasjonen blir gjeldende når betalingen er mottatt av Fareed. Første rate på ca 20% av totalsummen betales til når dere mottar kontrakten pr epost. Det resterende beløpet (2. rate) betales direkte til Fareed ved ankomst bungalow.
 
Transport flyplass - bungalow t/r ordner selvsagt Fareed om det er ønskelig. I så fall vil det stå en sjåfør og minibuss og vente på dere ved ankomsten. Sjåføren har et skilt med navnet deres, og han venter på dere rett utenfor selve inngangen til terminalbygningen. Den samme sjåføren vil hente dere ved avreise etter nærmere avtale. Transporten koster 100 EUR t/r, og betales samtidig som 2. rate betales. All nødvendig informasjon vedr. transporten vil selvsagt medfølge kontrakten.
 
 
 

Her er Fareed på stranden nedenfor en av bungalowene.