Sidenavigasjon : Hjem/Bungalowene/Pereybereview Bungalows 
Pereybereview Bungalows

Dette er perfekte bungalower for barnefamilien!
 
Pereybereview Bungalows er et mindre bungalowkompleks som ligger rundt et koselig svømmebasseng og en hage av blomstrende hibiskusbusker, kokospalmer, bananpalmer og mangotrær (har frukt i nov-feb).
 
Bungalowene har alle tre soverom med til sammen seks sengeplasser, to bad, godt utstyrt kjøkken, to balkonger, samt terrasse med hagemøbler og utgang til hagen og svømmebassenget. Babyseng er i tillegg tilgjengelig i alle bungalowene. 
 
Bungalowene ligger bare 100m fra stranden, så det er lett å gå både til og i fra stranden. Det er overhodet ingen trafikkstøy, diskodunk eller galende haner kl 6 om morgenen. Der er egen vakt ved inngangen og gartnerne holder bassenget innbydende og hagen velstelt. Den perfekte beliggenheten gjør at vi anbefaler Pereybereview, selv om flere av bungalowene i komplekset med fordel kunne fått et nytt strøk maling og litt ytre vedlikehold.... Bortsett fra det rent visuelle har dette likevel ingen betydning for deg som gjest.
 
Supermarked, restauranter, butikker, bank, dykkersenter og turarrangører ligger i umiddelbar nærhet, og det er bare 5 minutt med buss eller taxi til Grand Bay.
 
Bungalowferie disponerer nå fire bungalower her i Pereybereview. De aller fleste bungalowene benyttes kun av eierne selv, som for det meste kun er der i ferier eller i helgene. Det er derfor få bungalower i komplekset som leies ut til turister, og der er normalt svært god plass i både basseng og i hage.
 
 
Mer info om den enkelte bungalow finnes under linkene øverst på denne siden.
 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 

Utskriftsvennlig side