Sidenavigasjon : Hjem/Galleri 
Galleri

Lyst å hoppe uti?
 
Bassenget ligger i midten av Pereybereview, og en har god utsikt til bassenget fra alle bungalowene. Dermed kan en slappe av og samtidig ha god oversikt over barna i bassenget 

På stranden på Flat Island, med utsikt over sundet til Gabriel Island

Strandbaren på Flat Island har åpnet! På alle turer er mat og drikke inkludert. Her er det bare å ta for seg av grillet sverdfisk, kreolgrillet kylling, Fanta, og for de voksne - rompunsj. Velbekomme!

På seilbåttur med katamaranen Le Pacha 2 til Flat island. En tur som på det varmeste kan anbefales. Her snorkler vi, fisker, går på oppdagelsestur på stranden og koser oss. Under selve båtturen flyr flyvefisken fremfor kjølen! Alt av mat og drikke er inkludert, og mannskapet skaper en meget god og "laidback" stemning.

Flyvefisk?

 
 

En annen anbefalt båttur er med småbåt til Ambre island. Disse turene går direkte fra stranden i Pereybere, og følger kysten nordøstover til den flotteste "øde" øya vi vet om. Under selve båtturen går en tett langs land, og en får se mange flotte hus og drømme seg helt vekk... Vel framme på øya lager båtføreren barbecue med kylling, barracuda og rompunsj. Kan det overhodet bli bedre? Vi anbefaler båtføreren "Patrice" som er en meget hyggelig og sympatisk mann. Han driver en "glassbunnbåt" med base fra stranden i Pereybere. Med denne båten kan en også dra på en-timers snorkleturer.

 

    Her lager Patrice lunsjen på båtturen til Ambre island.
 
 

Ingen mennesker, 27 grader i vannet og det Indiske hav bak korallrevet i det fjerne. Er det mulig å få det bedre?

 
 
Lunsjen er klar under det skyggefulle treet

 

 

En populær utflukt er til La Vanille crocodille park helt sør på Mauritius. Dette er en zoologisk hage, med mengder av dyr fra fastlands-Afrika, Madagaskar og Mauritius. Kjempeskilpadder vandrer omkring, og kan brukes som ridedyr - Stor stas for de minste

Overalt finnes det små og litt større "mobile" snackbarer. Denne var vår faste lunsjrestaurant når vi var på stranda. Store burgere av ulike typer, stekte nudler og fried rice koster fra ca 5 til 10 kroner. I tillegg kan en på små utsalg få kjøpt fersk ananans, bananer, mango, de lokale maislompene med curry, samosa og annen lokal snacks til en svært billig penge.

 
 

Solnedgang på stranda i Pereybere. Det hører med til historien at det ble fangst!
 
 

Say no more!
I Grand Bay kan en bestille havfisketurer, som er en yndet aktivitet i disse farvannene. Bungalowferie har rabattavtale med den største havfiskeoperatøren i Grand Bay.
 

Utskriftsvennlig side