Sidenavigasjon : Hjem/Bungalowene 
BungaloweneVåre bungalower ligger alle ved Pereybere og Trou Aux Biches helt nord på øya, og ikke mer enn en 5 minutters biltur fra det større stedet Grand Bay. Bungalowen vi tilbyr I Pereybere kommer ikke i kategorien "luksusbungalow". Den har derimot normalt god standard, og kan sannelignes med den standarden en får når en f.eks bestiller en helt standard hytte eller leilighet i Danmark. Ønsker en litt mer luksuriøs innkvartering, kan vi tilby Leilighetene i Trou Aux Biches. Dette er helt nye og meget flotte leiligheter.
 
I Pereybere finnes det bare et fåtall små hoteller, og det er derfor lokalbefolkning og bungalowferierende en ser mest av. Turistene i Pereybere er like gjerne fra Mauritius eller fra naboøyene Reunion og Rodrigues, som fra Europa eller Asia. I landsbyen finnes supermarked, restauranter (kina, thai, pizza, kreol, fastfood), klesbutikker, små turarrangører, dykkersenter, bank og minibank. Trou Aux Biches er et litt mindre sted men har stort sett akkurat de samme tilbudene som i Pereybere.
 

 
 
Generelt er strendene på Mauritius annerledes enn de strendene en finner på f.eks. Maldivene. De er slett ikke spektakulære som disse, men du verden så sjarmerende (se bilde under). Hvit sand, palmer og turkis hav får du rikelig av. Stranda i Pereybere står omtalt i Loneley Planet som den fineste på øya. Stranda er akkurat passelig grunn både for voksne og barn, sanden er nydelig, og den er godt beskyttet mot dønninger. Stranda er ikke stor men den blir aldri full, og det er rikelig med plass både for små og store til å boltre seg. På lørdag ettermiddag og på søndagene brukes stranda mye av lokalbefolkningen. Føles dette litt trangt, er disse dagene fine for utflukter.
 
Like bak stranda i Pereybere er det en park hvor de lokale gjerne kommer for en piknik med familien sin eller for å spise en is. Her finnes også (bitte)små lokale varianter av to hjuls fastfood restauranter. Se forøvrig mer informasjon under Aktiviteter.
 
 
Alle bungalowene og leilighetene vi disponerer har svømmebasseng, og det er kort vei til strand, forlystelser og offentlig kommunikasjon.
 
 
 
 
 
 
 
NB:
Alle priser som du finner i informasjonen gjelder for hele bungalowen/leiligheten, uavhengig av antall personer. Det er ingen krav til utsjekkingstidspunkt. Det betyr at om en har avreise med et kveldsfly kan en være i bungalowen helt til en må dra til flyplassen.
 
 
 
Stranda i Pereybere, 100m fra bungalowene i Pereybereview
 

Her er stranda sett mot nord

 

Utskriftsvennlig side